Fehér Zsuzanna vagyok.

 

Kisgyermek korom óta kutyázom. Általános iskola első osztályában cipeltem haza az utcáról az első kutyámat, azóta osztom meg velük az életem.

 

A kutyás társadalom sok rétegében kipróbáltam magam, néhány mondatban erről:

  • 1998-ban, 15 évesen alapítottam tenyészetemet, Tincses- Kincsem névvel, amelyben az egyikkutyakozmetika őrmező, kutyakozmetika gazdagrét magyar fajtát, a Pulit tenyésztem, kennelemben számos kitűnő minőségű és bajnok kutya látott napvilágot, nagy örömömre a világ sok-sok pontján élnek Tincses-Pulik. Kutyáimmal gyakori vendégek vagyunk kutya kiállításokon és kutya iskolákban is, mindegyikük alap, illetve középfokú engedelmes vizsgával rendelkezik.

  • A 2008-ban Budapesten megrendezett Európa kutya kiállításon etológiai munkámért a MEOE bronzkoszorús érdemrendjét kaptam.

  • 2008-ban a Hungária Puli Klub vezetőségi tagja lettem, így a fajta nemesítésében még intenzívebben részt tudtam vállalni.

  • 2009-től állatorvosi asszisztensként dolgoztam egy Nyíregyházi állat egészségügyi centrumban.

  • 2011-ben Budapesten a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kötelékében kutyakiképzőként, kábítószerkutyakozmetika őrmező, kutyakozmetika gazdagrét és cigarettakereső kutyák engedelmes és kereső munkára való felkészítését, majd vizsgáztatását végeztem.  Munkámhoz tartozott a kutyák teljes körű gondozása és szocializálása is, valamint a szakmai konferenciákon való prezentáció, bemutatók előkészítése és lebonyolítás, személyes kapcsolattartás a külföldi kutya kiképző kollégákkal.

  • 2015 tavaszán  OKJ-s képzésen kutyakozmetikus vizsgát tettem kiváló eredménnyel, azóta kutyakozmetkusként dolgozom.

:)